Jobba hos SES

Svensk Evenemangssäkerhet AB är ett auktoriserat bevakningsbolag med hela Sverige som arbetsområde. Vi arbetar främst med service, bevakning och ordningshållning på nattklubbar och restauranger men har även möjlighet att erbjuda jobb inom arenaverksamheten på idrottsarenor runtom i Stockholm. Om du brinner för att arbeta med människor och vill ha ett arbete med stor flexibilitet där ingen dag är den andra lik är kanske ett jobb inom service- och säkerhetsbranschen något för dig.

Servicebranschen är lärorik och spännande, du kommer säkerligen utmana din problemlösning, stresshanterings- och kommunikationsförmåga i dina möten med många olika människor på olika typer av evenemang i olika delar av Sverige. I jobb som rör säkerhet hjälper du arrangören, polisen och dina kollegor att genomföra ett tryggt och säkert evenemang där gästerna känner sig trygga, och det är ett mycket lärorikt jobb där du gör skillnad - på riktigt. Det är både spännande och utvecklande samtidigt som det kan vara utmanande, men vi hjälper varandra och jobbar tillsammans.

Låter detta som något du är redo för? I så fall vill vi att du kollar närmre på vilken tjänst just du lockas av och ansöker, vi välkomnar alltid nya medarbetare och i enlighet med vår värdegrund vill vi ha personer med varierande bakgrunder, rötter, språkkunskaper och könsidentiteter. Vi hoppas att du vill bli en del av SES och växa tillsammans med oss!

Publikvärd

Våra publikvärdar jobbar främst eftermiddagar och kvällar, och är givande för den som gillar att möta många människor i sitt jobb, eller vill jobba inom säkerhetsbranschen i framtiden. Denna tjänst lämpar sig även för studerande på grund av arbetstillfällena. Vi vill att du ska ha fyllt 18 år.

Läs mer 

Ordningsvakt

Vill du som färdig ordningsvakt jobba med oss är du välkommen att ansöka. Är du intresserad av att bli ordningsvakt krävs det att du är bland annat 20 år fyllda, ostraffad samt flytande i svenska språket.

Läs mer

Entrévärd

Våra entrévärdar kan välja att jobba dag- eller nattid på arenor eller krogar i Stockholmsområdet. En bra början för den som vill bli ordningsvakt är att börja som entrévärd eftersom du då jobbar tätt med minst en ordningsvakt. Du ska vara 18 år fyllda och tidigare erfarenhet av att stå i dörren är meriterande, men inget krav.

Läs mer

Vi ringer dig

Fyll i ditt telefonummer nedan så ringer vi upp dig. 

Kontakta oss