Om oss

Svensk Evenemangssäkerhet AB är ett auktoriserat bevakningsbolag med hela Sverige som arbetsområde. Vi arbetar med service, bevakning och ordningshållning på restauranger och nattklubbar i Stockholm men har även lång erfarenhet av arenaverksamhet runtom i Sverige. Vi erbjuder våra kunder erfaren personal handplockad för varje objekt, och jobbar aktivt med att rekrytera och utbilda ny personal. Vi sätter kundens behov i fokus och blev även tilldelade ett pris för Årets Bevakningsföretag 2013.

Ledningsgruppen

Josefin Bryngelson
Löneadministratör

Josefin började på SES 2013 som publikvärd, och har blivit kvar sedan dess. Hon har dels jobbat som entrévärd och publikvärd men främst varit kontorets alltiallo. Fr.om. hösten 2017 är Josefin behjälplig i uppgiftshantering och löneadministration.

Veronica Fundin
Samordnare

Veronicas huvudansvar är vår publikvärdsverksamhet. Hon har en lång bakgrund som gruppchef för publikvärdarna och är numera verksam som platschef på våra evenemang.

Conny Perving
Samordnare

Conny har arbetat hos SES sedan bolaget bildades 2006. Han började inom säkerhetsbranchen 1982, och arbetade då i huvudsak med festivaler och konserter. Conny har genomgått diverse utbildningar, som till exempel arbetsledarutbildning och kompetensutvecklande ledarskap och är även utbildad väktare och ordningsvakt. Conny ansvarar för SES nattklubbsverksamhet för entrévärdar och ordningsvakter.

Emelie Perving
Samordnare

Emelie började på SES 2013 som publikvärd och har sedan dess hafft ett flertal olika roller. Hon har även kurser i brand, sjukvård och säkerhet i bagaget när hon idag jobbar som samordnare. Emelie ansvarar för allt som berör arena och evenemang, men även rekrytering och utbildningar.

Vi ringer dig

Fyll i ditt telefonummer nedan så ringer vi upp dig. 

Kontakta oss