Om oss

Svensk Evenemangssäkerhet AB är ett auktoriserat bevakningsbolag med hela Sverige som arbetsområde. Vi arbetar med service, bevakning och ordningshållning på restauranger och nattklubbar i Stockholm men har även lång erfarenhet av arenaverksamhet runtom i Sverige. Vi erbjuder våra kunder erfaren personal handplockad för varje objekt, och jobbar aktivt med att rekrytera och utbilda ny personal. Vi sätter kundens behov i fokus och blev även tilldelade ett pris för Årets Bevakningsföretag 2013.

Ledningsgruppen

Josefin Bryngelson
Löneadministratör

Josefin började på SES 2013 som publikvärd, och har blivit kvar sedan dess. Hon har dels jobbat som entrévärd och publikvärd men främst varit kontorets alltiallo. Fr.om. hösten 2017 är Josefin behjälplig i uppgiftshantering och löneadministration.

Conny Perving
Samordnare/Platschef Stockholm

Conny har arbetat hos SES sedan bolaget bildades 2006. Han började inom säkerhetsbranschen 1982, och arbetade då i huvudsak med festivaler och konserter. Conny har genomgått diverse utbildningar, som till exempel arbetsledarutbildning och kompetensutvecklande ledarskap och är även utbildad väktare och ordningsvakt. Conny ansvarar för SES nattklubbsverksamhet för entrévärdar och ordningsvakter.

Lars Eddebring
Platschef Västerås

Lasse började inom säkerhetsbranschen 1985 som väktare och 1986 som ordningsvakt i Stockholm. Lasse har genomgått diverse utbildningar, som till exempel arbetsledar- och arenautbildning, anti-terror och är även utbildad väktare, ordningsvakt och beväpnad skyddsvakt. Lasse är platschef i Västerås och framför allt är han ett känt ansikte inom sport och event runtom i Sverige.

Vi ringer dig

Fyll i ditt telefonummer nedan så ringer vi upp dig. 

Kontakta oss