Vinnare av årets bevakningsföretag 2013

5 januari 2017

Branschtidningen Skydd & Säkerhet delar sedan fyra år ut Security Awards till framgångsrika förebilder i säkerhetsbranschen, i 14 olika kategorier. Målsättningen är sätta strålkastarljuset på de företag, lösningar och personer som på olika sätt bidrar till utvecklingen.

Som nämnts tidigare var Svensk Evenemangssäkerhet AB nominerat till Security Awards 2013 inom kategorin "Årets Bevakningsföretag". I samband med en stor ceremoni på Café Opera, den 19 september, stod det klart att SES vunnit den ärofyllda titeln. Ordförande Lars Erbom samt ledamöterna Åke Andersson och Lennart Petersson, var på plats för ta emot det åtråvärda priset ”Säkerhetsnålen”. 

Juryns motivering löd som följande: ”Vinnaren har genom evidensbaserat säkerhetsarbete skapat förutsättningar för ett tryggare samhälle. Företagets arbete innebär att vi kan besöka trygga arenor och glädjas över att titta på fotboll, ishockey eller lyssna på musik.”

Ordförande Lars Erbom var märkbart rörd när han klev upp på scen för att ta emot priset. 

"Att bli nominerad till Security Awards som årets bevakningsbolag i Sverige 2013 kändes i sig som en som en stor seger för alla inom Svensk Evenemangssäkerhet AB. Att sedan vinna branschens absolut finaste utmärkelse inringat med den fantastiska förklaringen juryn presenterade om varför, är utan tvekan det absolut roligaste som hänt under de dryga 20 år som organisationen funnits. Bolaget har därmed fått det största erkännande."

Vi är naturligtvis oerhört stolta över denna utmärkelse och vill framföra ett stort tack till juryn i Security Awards och framförallt tack alla fantastiska publikvärdar och ordningsvakter som gjort detta möjligt!

 

Vi ringer dig

Fyll i ditt telefonummer nedan så ringer vi upp dig. 

Kontakta oss