Jobba som publikvärd

Vi som arbetsgivare anser att våra publikvärdar behöver vara intresserade av skälen bakom det säkerhetsarbete vi utför, vilja utvecklas som individer och ha en hög servicemedvetenhet. Man behöver ha känsla för säkerhetstänk och förmåga att arbeta under fysisk samt psykisk press. Du kommer behöva ta för dig och vara social, framåt och ha mycket lätt för att prata med folk utan att tycka att det är jobbigt eller obehagligt. Dina arbetsuppgifter kan bland annat vara biljettförsäljning, bevakning eller visitation. Du är den första kontakten besökaren får med evenemanget den dagen och det sätter hög betydelse på att du står rakryggad, glad och hälsar gästerna välkomna.

Arbetet som publikvärd kan vara väldigt krävande och frustrerande, samtidigt som det kan vara väldigt roligt och givande och ger dig en bra möjlighet att utvecklas som person. Vi ser gärna kvinnliga sökanden och personer med varierande etniska bakgrunder. Vi arbetar främst kvällar och helger och anställningen är behovsanpassad med timlön.

En publikvärds arbete är baserat på grupparbete, därför behöver man också kunna jobba bra i grupp och vara en bra lagspelare. Våra arbetsuppgifter kan variera, därför är det viktigt att kunna engagera sig i den uppgift som du tilldelas. Du behöver kunna stå upp hela ditt skift och vi har höga krav på framförhållning och kommunikation från våra anställda.

Vi har väldigt höga krav på våra anställdas etik och moral. Goda färdigheter i att uttrycka sig på det svenska språket är ett måste och gäller för både tal och skrift. Vi uppskattar även goda kunskaper i engelska, då vi ofta möter på turister. En god fysik och hälsa är väldigt viktigt. All vår personal kontrolleras av länsstyrelsen en gång per år, därför är det ett måste att du är ostraffad och drogfri. Du måste även vara minst 18 år fyllda.

Vi ringer dig

Fyll i ditt telefonummer nedan så ringer vi upp dig. 

Kontakta oss