Utbildningar

Utbildning  Vi utbildar vår personal inom såväl sjukvård som brand och erbjuder denna utbildning för alla som är intresserade.

  Brandutbildningen i arenamiljö omfattar evakuering, masspanik, samt motarbetande folksamlingar, d.v.s. grupperingar som eventuellt startar branden och motarbetar alla försök att ta sig fram för att släcka. Vi utbildar i diverse olika miljöer, bland annat verkstäder, hotell, resturanger och arenor. I utbildningarna ingår såväl teori som praktik i livemiljö.

Sjukvårdsutbildningen omfattar hjärt- och lungräddning (HLR) samt LABC och grundläggande kunskaper vid olika händelser. Utbildningen avslutas med att deltagarna delas upp i två eller fler grupper, där varje grupp får ett scenario som man skall diskutera och komma fram med en lösning till. Sedan presenteras lösningen inför hela gruppen. Att vara redo när olyckan är framme kan vara skillnaden mellan liv och död.

Med en utbildning i första hjälpen samt hjärt- och lungräddning är din personal förberedd för att rycka in och hjälpa besökare eller medarbetare. Vi erbjuder utbildningar på tid och plats som passar er. Våra utbildare är rutinerade sjukvårdare som jobbat många år med att rädda liv.

Kontakta oss för mer information.