Publikvärd

 

  Vi som arbetsgivare anser att våra publikvärdar behöver vara intresserade av arbetet vi utför, vilja utvecklas som individer och ha en hög service medvetenhet. Man behöver ha en känsla för säkerhetstänkande och helst erfarenheter av att arbeta under fysisk samt psykisk press. Man behöver vara trygg i sig själv, ha ett bra självförtroende och tycka det är roligt att arbeta med människor.

  Arbetet som publikvärd kan vara väldigt krävande och frustrerande, men är samtidigt väldigt roligt och givande och ger dig en bra möjlighet att utvecklas som person. Vi ser gärna kvinnliga sökanden och personer med varierande etniska bakgrunder. Vi arbetar främst kvällar och helger och anställningen är behovsanpassad med timlön.

  En publikvärds arbete är baserat på grupparbete, därför behöver man också kunna jobba bra i grupp och vara en bra lagspelare. Våra arbetsuppgifter kan variera, därför är de också viktigt att kunna engagera sig i den uppgift som tilldelas just dig.

  Vi har väldigt höga krav på våra anställdas etik och moral. Samtliga av våra anställda är avlönade, vilket ger oss möjligheten att ställa större krav på våra anställda. Goda färdigheter i att uttrycka sig på det svenska språket är ett måste och gäller för både tal och skrift. Vi uppskattar även goda kunskaper i engelska, då vi ofta möter på turister. En god fysik och hälsa är väldigt viktigt. All vår personal kontrolleras av länsstyrelsen en gång per år, därför är det ett måste att du är ostraffad och drogfri. Du måste minst vara 18 år fyllda.

 

Kontakta oss för mer information